Møter og utleie

På våre museer finnes det en rekke unike lokaler perfekt for møter, arrangementer og selskap. Et rikt utvalg av opplevelser og dyktige formidlere bidrar til å gjøre det lille ekstra ut av ditt neste møte eller selskap.

 • (Foto/Photo)
  1/6
  (Bilde 1 av 6)
 • (Foto/Photo)
  2/6
  (Bilde 2 av 6)
 • (Foto/Photo)
  3/6
  (Bilde 3 av 6)
 • (Foto/Photo)
  4/6
  (Bilde 4 av 6)
 • (Foto/Photo)
  5/6
  (Bilde 5 av 6)
 • (Foto/Photo)
  6/6
  (Bilde 6 av 6)

På denne siden finner du en oversikt over mulighetene hos hvert enkelt museum. Ta gjerne direkte kontakt med museene, som kan hjelpe deg med å skreddersy det perfekte opplegget for ditt arrangement.

Sverresborg.01.jpg. Foto/Photo

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Ønsker du en helt spesiell ramme rundt et møte, arrangement, selskap eller bryllup? På Sverresborg finnes opplegg tilpasset enhver anledning, store og små arrangementer, både utendørs og innendørs.

rockheim_forfrA_web.jpg. Foto/Photo

Rockheim

Rockheim

Et unikt sted for kreative møter og arrangementer for 30-1000 personer! Inviter kollegaer, kunder eller gjester til seminar, privat omvisning, musikkquiz, ukulelekurs, selskap eller konsert i et inspirerende miljø!

Ringve_MIST2021_photo_Wil_Lee-Wright__LW_1282_medium.jpg. Foto/Photo

Ringve Musikkmuseum

Ringve Musikkmuseum

Flotte lokaler i historiske omgivelser, nydelig mat og en helt spesiell atmosfære. Det perfekte stedet for kurs-, konferanse- og selskap for inntil 250 personer. Kombiner ditt møte eller selskap med en musikalsk omvisning, eller hva med en konsert?

Trondheim_Kunstmuseum_-_fasade_bakside.jpg. Foto/Photo

Trondheim kunstmuseum

Trondheim kunstmuseum

Gjennom omvisninger, verksted, kurs og arrangementer, skapes engasjerende møter med kunst for både barn og voksne. Kunstmuseet tar imot bestilte grupper på omvisning og verksted i TKM Bispegata og i TKM Gråmølna.

NT_6.jpg. Foto/Photo

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

Museets hovedbygning i Trondheim er midlertidig stengt, men vi tilbyr fortsatt formidling i Stiftsgården i Trondheim, Austråttborgen og Hannah Ryggen-senteret på Ørland. Et utvalg av museets samling vil etter hvert kunne oppleves på andre steder.

DSC_1891.jpg. Foto/Photo

Trondhjems Sjøfartsmuseum

Trondhjems Sjøfartsmuseum

På Trondhjems Sjøfartsmuseum brenner de for å formidle Trondheims sjøfartshistorie. De har flere ulike tilbud for grupper, og skreddersyr gjerne flere. Ta del i en omvisning på museet, eller bli med seildampskipet SDS Hansteen på en historisk seilas på Trondheimsfjorden.

Unknown.jpeg. Foto/Photo

Norsk Døvemuseum

Norsk Døvemuseum

Lær om verden uten lyd. Døvemuseet tilbyr omvisninger med forskjellig fokus i museet, og alle omvisninger inneholder en tur inn i Rom X. Museets kafélokale leies ut til møter, selskap og andre sammenkomster.

DSC_0259-7.jpg. Foto/Photo

Kystmuseet i Sør-Trøndelag

Kystmuseet i Sør-Trøndelag

Skreddersydde opplevelser for store og små grupper. Her kan du velge mellom alt fra båttur til oppdrettsanlegg, teater, historiefortelling, og interessante omvisninger. Kystmuseet tilbyr utleie av både møterom og kinosal, og setter gjerne sammen pakkeløsninger med både bespisning og opplevelser.

DJI_0193.jpg. Foto/Photo

Museet Kystens Arv

Museet Kystens Arv

Ønsker din bedrift et seminar eller en fagdag utenom det vanlige, eller skal du invitere til selskap? Hos museet Kystens Arv finnes auditorium, møterom og selskapslokaler i fantastiske omgivelser, kun en time fra Trondheim. Her får du historisk og kulturelt påfyll, og spiseriet Flo & Fjæra server god, lokal mat.

B006_C001_1003QK.0000236_beskjrt.jpg. Foto/Photo

Orkla Industrimuseum

Orkla Industrimuseum

Bli med på omvisning i Gammelgruva eller ta en togtur i 100 år gamle vogner på Thamshavnbanen. Hva med en tur i den staselige kongevogna? Museet tar imot grupper hele året i utstillingene, i Gammelgruva og på Meldal bygdemuseum. Togene går fra juni til september.

Rindal_skimuseum_sommerbilde_.jpg. Foto/Photo

Rindal skimuseum

Rindal skimuseum

Bli med på en omvisning i det prisbelønnede skimuseet. Museet byr på en historisk skiutstilling, kafé, museumsbutikk og et tradisjonelt bygdetun med 15 antikvariske bygninger. Lær om lokal og nasjonal treskihistorie med utgangspunkt i Rindals fire treskifabrikker.

Sleggveien. Foto/Photo

Rørosmuseet

Rørosmuseet

Rørosregionen har en rik historie, kultur og natur som formidles av Rørosmuseet. Grupper kan bestille omvisninger og historiske vandringer! Bli med på en bergstadvandring og lær mer om historien bak den sjarmerende trebyen, eller lær gruvehistorie i Olavsgruva.

PrudPrint-7820.jpg. Foto/Photo

En gave med mening

En gave med mening

Gi et gavekort til dine ansatte, familie og venner! Vi har fine MiST-gavekort som kan fylles med valgfritt beløp.
BESTILL HER!