Ledige stillinger

Her vil du finne linker til alle ledige stillinger i museene i Sør-Trøndelag.

Rockheim søker konservator

Rockheim søker konservator i 100%-stilling, med arbeidsoppgaver knyttet til museets ansvarsområde innen forskning, forvaltning og formidling. Til stillingen søkes en aktiv og kunnskapsrik person med høyere utdanning innen musikkvitenskap eller annen relevant utdanning på tilsvarende nivå. Du må ha gode kunnskaper om norsk populærmusikkhistorie. Tidligere museumserfaring er en fordel.

Sommerkokk ved Kystens Arv

Museet Kystens Arv søker kokk/kjøkkenmedarbeider for sommersesongen til spiseriet "Flo og Fjæra". Vi søker deg som har erfaring fra restaurant/kjøkken/kantine e.l. og liker å ta vare på kundene. Du vil arbeide selvstendig og må derfor være ansvarsfull og ha god evne til å holde oversikt.

Håndverkere - bygningsvern ved Rørosmuseet

Rørosmuseet søker etter håndverkere med svennebrev som tømrer eller murer og med erfaring fra istandsettingsarbeid som: • Kan planlegge og gjennomføre istandsettingsprosjekter • Kan utarbeide tilstands- og tiltaksrapporter for istandsetting av bygningsdetaljer på eldre bygninger • Har god kunnskap om bygningsvernhandverk

Bygningsantikvar - planlegger ved Rørosmuseet

Rørosmuseet søker en person som kan lede og bidra til utvikling og organisering av vedlikehold og istandsetting av de kulturhistoriske eiendommene museet forvalter. Oppgaver: • Planlegging og organisering av vedlikehold og istandsetting • Ledelse av sammensatte bygningsvernprosjekter • Utvikling av drift og system • Ansvar for økonomistyring for og rapportering av prosjektene

Rockheim søker omvisere – verter

Rockheim trenger flere omvisere – verter, fortrinnsvis arbeid i helger, ettermiddager og som ekstravakter fra sept. 2018. Det kan bli aktuelt med et par uker i sommerferien også.