Sommerkort

For bare 500,- kroner går 2 voksne så ofte de vil på alle 11 MiST-museer i hele sommer!

Ta med deg kjæresten, venninna, bestemor eller en god kollega på våre 11 museer. Barn under 16 år har gratis inngang i følge med voksne. Dere kan besøke museene så ofte dere vil!

Kortet gir fri inngang på ordinær inngang på alle MiST-museer for to voksne + barn fra 20. juni til 20. august 2019.

Kjøpt kort kan hentes i ett av våre 11 museer. Velkommen!


Les mer om våre museer

WEB-10808.jpg

Trondheim kunstmuseum

Trondheim kunstmuseum

Se utstillingen Håkon Bleken Do Not Go Gentle. I samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter hyller Trondheim kunstmuseum en av Norges mest fremtredende kunstnere med en retrospektiv utstilling. Opplev også den største retrospektive utstillingen med Jakob Weidemann noensinne!

WEB-10436.jpg

Rockheim - Det nasjonale museet for populærmusikk

Rockheim - Det nasjonale museet for populærmusikk

Lær om norsk populærmusikk, gled deg over gjenkjennbare låter, bli betatt over presentasjonsmåten og finn ut hvem som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Besøk utstillingen Soli Deo Gloria - en utstilling om kristendom og populærmusikk.

sverresborg_web.jpg

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Kom og hør historien, og opplev borgen til birkebeinerkongen Sverre! Her kan dere hilse på dyrene som bor på friluftsmuseet, gå tur i eventyrskogen, eller bli med på en spennende og lærerik oppdagelsesferd i byen eller bygda.

WEB-10923.jpg

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

Har verdens største samling av Hannah Ryggens kunst. I sommer vises Hannah Ryggen Triennale, hvor vi setter Hannah Ryggen i kontekst med samfunnsengasjert samtidskunst fra den internasjonale scenen.

S005_C059_042466.0000671.jpg

Kystmuseet i Sør-Trøndelag

Kystmuseet i Sør-Trøndelag

Her kan du oppleve alt fra kystkultur, spennende lokalhistorie eller moderne havbruksnæring. Bli kjent med Folket i Flatvika i utstillinga om en flergenerasjonsfamilie som bor på en liten gård et sted på Trøndelagskysten i året 1920. Prøv RIB ut til et ekte fiskeoppdrett. Her får du selv mate den hoppende laksen! Voksne og barn får svar på alt de måtte lure på om oppdrett av laks.
* Tur til fiskeoppdrett må forhåndsbestilles, og har et tillegg i pris.

WEB-10906.jpg

Trondhjems Sjøfartsmuseum

Trondhjems Sjøfartsmuseum

Lær om den maritime historien til Trondheim. I en egen etasje får ungene styre skuta, klatre i riggen, ligge i hengekøye, kle seg ut eller finne det hemmelige rommet. Kom og lek!

B006_C017_1003KG.0000158.png

Orkla Industrimuseum

Orkla Industrimuseum

Reis med Thamshavnbanen mellom Løkken Verk og Bårdshaug på Orkanger i togvogner fra 1908. I utstillinga finner du Kongevogna og de eldste lokomotivenene ved Thamshavnbanen!

S009_C039_0524R4.0000890.jpg

Norsk Døvemuseum

Norsk Døvemuseum

Kan du snakke med kroppen? Besøk Rom X, et spennende rom der alle får øve seg på å forstå og bruke tegnspråk. Utstillinger gir innblikk i de hørselshemmedes historie fra hele Norge.

03347TM4XzZGjpg.jpg

Museet Kystens Arv

Museet Kystens Arv

Besøk det unike trebåtbyggeriet “Båtskott” eller se utstillinga “Håp for havet?” om marin forsøpling. Bruk gjerne hele dagen i idylliske omgivelsene hvor man kan leke, ro båt i elva og fange krabbe fra bryggekanten.

A003_C064_0215BQ.0000384_redigert.jpg

Ringve Musikkmuseum

Ringve Musikkmuseum

Besøk instrumentsamlingen og lev deg inn i musikken! Bli med på omvisning i Hovedbygningen der guiden spiller på de historiske instrumentene. Du kan også oppleve utstillingen Musikk på boks, som handler om de mekaniske musikkinstrumentene i Norge. Barnas Ringve har åpent hver dag, her kan du lage instrumenter, spille selv og bli med på barneomvisninger i museet.

Sleggveien

Rørosmuseet

Rørosmuseet

Bergverksutstillinga “Kobberverket” i Smelthytta viser deg hvordan gruvedrift og smelting foregikk på Røros på 17- og 1800-tallet. På Bergstadvandring får dere høre om historien bak gruvebyen, og kanskje vil dere ta en tur ned i den mørke gruva. *Bergstadvandring og omvisning i Olavsgruva har tillegg i pris.