Hopp til hovedinnhold

Nytilsettinger i fellestjenestene

Vi vil gjerne informere om tre nytilsettinger i fellestjenestene i MiST.

Markedsrådgiver

Mads Nordtvedt er MiSTs nye markedsrådgiver.

Nordtvedt er 53 år og kommer fra stillingen som seniorrådgiver ved NTNU, hvor han har jobbet med blant annet markedsføring og grafisk koordinering. Nordtvedt har hatt mange forskjellige oppgaver innen mediesektoren, reklamebyrå og FoU-bransjen. Han har utdanning innen grafisk design, masse- og markedskommunikasjon, prosjektledelse og merkevareledelse.Vi ønsker Mads velkommen til MiST. 

Kommunikasjonsrådgiver

Ny kommunikasjonsrådgiver i MiST, Kari Støre Gullichsen.

Gullichsen er 45 år og kommer fra Arbeidstilsynet der hun har hatt stilling som seniorrådgiver i kommunikasjon. Hun har tidligere erfaringer som kommunikasjonsansvarlig og kommunikasjonsrådgiver. Gullichsen har jobbet som nettredaktør, pressekontakt, med strategisk kommunikasjon og forskningsformidling for å nevne noe av hennes erfaring.Vi i MiST er glade for at Kari takket ja for stillingen. 

Bygningsingeniør

Vår nye bygningsingeniør, Baroline Log Robøle. 

Robøle er 49 år og kommer til oss fra stilling som prosjektleder hos Rambøll. Robøle har tidligere vært ansatt som prosjektleder og prosjekteringsleder hos blant annet Norconsult og Veidekke entreprenør. Hun er utdannet som Sivilingeniør.Vi ser frem til å få Baroline som bygningsingeniør i MiST.

Alle tre starter i månedsskiftet september/oktober.